loading...

جراحی چاقی تهران

جراحی چاقی تهران
بازدید : 258
پنجشنبه 14 بهمن 1400 زمان : 15:34

کرفس نیز شامل مواد شیمیایی گیاهی شناخته شده به عنوان فتالاید است که باعث شل شدن بافت دیواره شریان ها می شود این سبب افزایش جریان خون و فشار خون را کاهش می دهد. کرفس نیز شامل یک ترکیب بسیار حیاتی به نام N-butylphthalide - 3 است که با شل کردن بافت ها و دیواره های عروق باعث کاهش فشار خون می شود. دیگر ترکیبات ضروری موجود در کرفس سبب کاهش سطح استرس و اثر آرامش بخش دارد. نحوه استفاده از کرفس؟ کرفس را می توان مستقیماً، با سالاد یا با آبمیوه مصرف کرد. در یک مخلوط کن، 2 ساقه کرفس، 1/2 چغندر، 2 هویج، 1/2 سیب سبز و آب 1 لیمو را اضافه کنید. مواد تشکیل دهنده را برای چند دقیقه به خوبی مخلوط کنید. این عصاره پایین آورنده فشار خون را بنوشید. این روند را یک بار در یک روز انجام دهید. زنان باردار و شیردهی باید از مصرف کرفس در هر شکل اجتناب کنند مقادیر زیادی از مصرف کرفس ممکن است سبب انقباض و منجر به سقط جنین شود. 5- مشکلات گوارشی را با هیدروکلراید بتائین تسکین دهید. 1- روزی 8 لیوان آب بخورید. آب کمک می کند موادی که سنگ صفرا را تشکیل می دهند از بین بروند. 2- میوه و سبزیجات و دانه هایی با فیبر بالا مصرف کنید. فیبر باعث کاهش میزان کلسترول در صفرا می شود که می تواند از تشکیل سنگ های کیسه صفرا جلوگیری کند. منابع خوب فیبر عبارتند از: میوه های خام و سبزیجات (به خصوص برگ های سبز)، عدس، برنج قهوه ای، پاستا، نان و غلات کامل. 3- مصرف مرکبات و ویتامین سی را افزایش دهید. ویتامین سی نیز می تواند هضم کلسترول را آسان تر کرده و از سنگ کیسه صفرا جلوگیری کند. حداقل 75 تا 90 میلی گرم ویتامین C در روز بخورید. یعنی تقریباً یک لیوان آب پرتقال یا یک پرتقال متوسط. 4- مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده و قند مصنوعی را محدود کنید. کربوهیدرات های تصفیه شده شامل دانه های غلیظ مانند نان سفید، برنج سفید و آرد سفید می باشد. شیرینی و قندهای مصنوعی را نیز محدود کنید چرا که قندهای طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات خوب و سالم می باشند. کربوهیدرات های تصفیه شده و قندهای مصنوعی با افزایش خطر ابتلا به سنگ های صفراوی همراه است. 5- چربی های سالم و غیر اشباع، روغن های گیاهی مثل زیتون و کلزا و امگا 3 را جایگزین چربی های اشباع شده و ترانس کنید. زیرا این چربی ها خطر ابتلا به درد کیسه صفرا را افزایش می دهند. با این حال بسیاری از این نتایج حاصل مطالعات روی حیوانات بوده و اثرات آن روی انسانها هنوز بهطور دقیق مشخص نیست. بسیاری از میوهها حاوی ترکیباتی بهنام فلاونوئیدها در دسته پلیفنولها هستند. فلاونوئیدها به رنگهای غنی در برخی میوهها منجر میشوند. بررسیها حاکی از آن است که پلیفنولها میتوانند به درمان زخم معده و طیف وسیعی از مشکلات گوارشی همچون اسپاسمها و اسهال کمک کنند. فلاونوئیدها دارای خواص آنتیاکسیدانی بوده و همچنین با افزایش مخاط معده که مانع رشد هیلکو باکتر پیلوری میشود از پوشش معده در برابر ایجاد زخمها محافظت میکند.فلاونوئیدها در میوههایی همچون سیب، بلوبری، گیلاس، لیمو، پرتغال و آجیلها یافت میشود. تحقیقات نشان میدهد که موز سبز یا نارس میتواند تاثیری مثبت بر زخمهای گوارشی داشته باشد. موز نارس حاوی فلاونوئیدی بهنام لوکوسیانیدین است که مقدار مخاط معده را افزایش میدهد. همچنین این میوه میزان اسیدی بودن معده را کاهش میدهد که به جلوگیری و از بین بردن علائم زخم کمک میکند. عسل یک شیرین کننده طبیعی رایج است که از طیف وسیعی از مزایا برای سلامتی برخوردار است. بررسیها نشان میدهد که عسل دارای اثرات ضد میکروبی علیه هلیکوباکترپیلوری بوده و برای درمان زخم معده مفید است.

به وبلاگ خود خوش امدید
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 71
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 11
  • بازدید کننده امروز : 12
  • باردید دیروز : 50
  • بازدید کننده دیروز : 51
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 82
  • بازدید ماه : 431
  • بازدید سال : 980
  • بازدید کلی : 10918
  • کدهای اختصاصی